Studentice Hrvatskih studija izradile komunikacijsku strategiju za pojedine programe CRVENIH NOSOVAZahvaljujući ideji i inicijativi Mr.sc. Matilde Kolić Stanić, Odsjeka za komunikologiju Hrvatskih Studija Sveučilišta u Zagrebu te studenticama pete godine Komunikologije, u sklopu kolegija "Praktikum odnosa s javnošću"  CRVENI NOSOVI bogatiji su za komunikacijsku strategiju naših dodatnih programa Karavan Orkestar, Intenzivan osmijeh i Humor u zdravstvu.  

Izrada komunikacijske strategije započela je u listopadu 2017. godine, a u veljači su izvršna direktorica Mladenka Majerić, savjetnica za donacije i sponzorstva Edita Pjaca i voditeljica odnosa s javnošću Nataša Vrhovec, bile prisutne na završnom ispitu u kojem su sve tri skupine studentica ispred doc. dr. sc. Jelene  JurišićMr.sc. Matilde Kolić Stanić predstavile pojedinu komunikacijsku strategiju.

Četveromjesečni trud i znanje ovih prekrasnih mladih studentica rezultiralo je iznimno vrijednim materijalom koji će nam pomoći komunicirati dodatne programe široj javnosti i na taj način omogućiti njihovo dugoročno provođenje. 
Osim same komunikacijske strategije, mi u CRVENIM NOSOVIMA tijekom ova četiri mjeseca upoznali smo malu, ali vrlo snažnu skupinu mladih žena koje će bez obzira gdje i koju karijeru nastave nakon studija biti veliki prijatelji CRVENIH NOSOVA. I zato, Aleti Brattoni, Antoneli Merlić, Nini Pamić i Ivani Radić zahvaljujemo za strateški komunikacijski plan programa Karavan orkestar; Strateški komunikacijski plan za program Humor u zdravstvu, naziva DOKTORIRAJ HUMOR, koji nas je osvojio i već ga koristimo, izradile su Lorena Čempuh, Mila Petrušić, Martina Puž i Milka Maria Varela, a pilot projekt s kojim smo krenuli krajem 2017. INTENZIVAN OSMIJEH, aktivno će zaživjeti i stasati zahvaljujući radu Kristine Trampuš, Lucie Šare, Ivane Vukoje i Marijane Šalić. Veliko HVALA :o)

Broj pregleda: 411