Upoznajte doktoricu Manu Frčkuljicu

Doktorica Mana Frčkuljica najbolja je sportašica među klaunovimadoktorima, a osim što igra za klaunovsku tenisku reprezentaciju odlična je glazbenica i nema baš ni jednu manu :) Njezina čovjekica Marijana glumica je zaraznog osmijeha i toplog zagrljaja.
Čitaj dalje

Tata Marko: "Sretni smo što smo vidjeli kako CRVENI NOSOVI pozitivno utječu na male pacijente"

Tata Marko klaunove je upoznao kad ih je fotografirao u bolnici, a nakon što mu je sin završio u bolnici, još je jednom shvatio kolika je snaga njihova humora, čak i u najtežim trenucima.
Čitaj dalje

Mama Nataša: "U tom je trenutku crveni nos bio najveća terapija i blago koje se moglo naći blizu nas"

Crveni se nosić mami Nataši stvorio u torbi baš u pravom trenutku. Ta najmanja maska na svijetu preobrazila je Vitin strah u radost i povjerenje da će prvi dan škole proći u redu.
Čitaj dalje

Tata Tomo: "Kad stavimo crveni nos to je znak da ljutnja prestaje"

Rikov tata Tomo ispričao nam je čudesnu priču o snazi crvenoga nosa koji i izvan bolničke sobe, mijenja atmosferu i vraća na lice osmijeh. Ovo je njihova priča.
Čitaj dalje

Mama Antonija: "S klaunovima imamo poseban odnos"

Norina mama Antonija kroničnu je bolest svog djeteta prihvatila i prigrlila. Ne smatra ju opterećenjem već blagoslovom. Cijela njezina obitelj ima poseban odnos s klaunovimadoktorima i misijom CRVENIH NOSOVA. Ovo je njezina priča.
Čitaj dalje
Blog početna

Po kategorijama

2016