Smjehonoše

Naši su donatori naša najveća snaga. Umirovljenici koji odvajaju od skromne mirovine, studenti koji se odriču kave ili zaposlene majke i očevi koji su u misiji CRVENIH NOSOVA prepoznali nešto vrijedno i neophodno za humanizaciju bolničkih odjela.

U želji da još više doprinesu radu CRVENIH NOSOVA, donatori se često pitaju koji je najbolji i najbrži način da njihova donacija pomogne povećati broj redovitih posjeta i posebnih programa klaunovadoktora. Osluškujući želje onih bez kojih klaunovidoktori ne bi mogli donositi radost na mjesta gdje vladaju strah i bol, osnovali smo zajednicu Smjehonoša.

Smjehonoše su donatori CRVENIH NOSOVA koji svojim redovitim mjesečnim donacijama osiguravaju stabilnost klaunovskih programa i redovite salve smijeha bolesnoj djeci i starijim, nemoćnim štićenicima domova.

Simboličnim iznosima, koje Smjehonoše sami odabiru, podržavaju naše programe i pomažu nam da udovoljimo želji bolesnog djeteta i pozitivno odgovorimo na pitanje – Hoćeš li nam i sutra doći?

Smjehonošom se postaje potpisivanjem trajnog naloga, na iznos i razdoblje po želji samog donatora. Zahvalni smo velikom broju banaka koje su se odrekle provizije i time podržale naše Smjehonoše koji u svakom trenutku mogu prekinuti trajni nalog ili izmijeniti visinu donacije.

Postanite Smjehonoša i pomozite nam da bolnicu pretvorimo u sretnije i ugodnije mjesto za male pacijente i njihove obitelji.                   
Kako i vi možete postati Smjehonoša?
Javite nam se na email adresu osmijeh@crveninosovi.hr, informirajte se o našem radu i načinu kako postati Smjehonoša.
Također, uvijek možete ugovoriti trajni nalog direktno u Vašoj banci. Javite se na šalter te recite da želite donirati CRVENIM NOSOVIMA na redovitoj bazi, odredite iznos, potpišete nalog i to je to! Postajete dio naše vrijedne zajednice Smjehonoša. :o)
Naši podaci su: 
Naziv: Udruga CRVENI NOSOVI klaunovidoktori
Sjedište: Medulićeva 34, 10 000 Zagreb
IBAN za uplate građana: HR2524840081500186379
Model i poziv na broj: 00 12345

Hvala vam što ste dio naše priče! :o)

Broj pregleda: 4952